Волейболният шампион „Нефтохимик 2010“ набира стюарди за мачовете в Бургас от вътрешните надпревари и в Шампионската лига – най-престижният турнир в този спорт.

Избраните ще представят клуба преди, по време и след всяка среща, като участват в проявите, организирани от ВК „Нефтохимик 2010“ във връзка със самите двубои.

Работата включва участие в организацията, помощ от всякакво естество за публиката, разпространение на клубни артикули и рекламни материали, за които ще бъдат открити специални щандове.

Доброволците няма да останат с празни ръце за своята всеотдайност в името на успехите на клуба, защото ще могат да присъстват безплатно на всеки един мач в Бургас, а на тима предстоят вълнуващи битки по пътя към защитата на шестата титла и мечтаното спечелване на седмата, както и в Шампионската лига. Освен това те ще имат пряк контакт със своите любимци.

Желаещите трябва да пишат на лични съобщения в официалната фейсбук страница на ВК „Нефтохимик 2010“: https://www.facebook.com/neftochimic.volley

Действащият шампион на България открива сезона в родната Суперлига в уикенда на 20 октомври с домакински мач срещу „Пирин“ (Разлог), а освен това спечели домакинството на турнира от първата фаза на квалификациите за влизане в груповата фаза на ШЛ, като за едно от първите две места ще се бори с „Фино“ от град Капошвар (Унгария), „Будва“ (Черна гора) и „Струмица“ (Северна Македония). Надпреварата е между 27 и 29 октомври в шампионския дом – зала „Младост“ в Бургас.

От бургаския клуб канят феновете на първата тренировка за сезона. Шампионското занимание, което ще събере за първи път заедно почти целия състав за предстоящата кампания, ще бъде открито.

Денят е вторник, 15 август, началният час е 18,00, а мястото е добре познато – бургаската зала „Младост“, където на 2 май тази година „Нефтохимик“ триумфира за шести път в първенството на страната.