Остават броени часове до реванша от европейския клубен турнир по волейбол за „Чалъндж къп“ между отборите на „Дея Волей“ и шесткратния първенец на Испания „Лас Палмас“, който е и многократен участник в Шампионската лига. Мачът е днес, четвъртък, в зала „Младост“, от 19:00 часа. Входът за зрителите е свободен, което също е предпоставка за пълни трибуни.

„Подготвили сме много приятни изненади за зрителите. Още в 17:30 часа започваме с едно шоу, подобно на това в NBA. Ще има атрактивни акробатически и мажоретни изпълнения. Предвидили сме томболи с награди - телевизор и подписани екипи на нашите волейболисти. С вкусни торти ще зарадваме най-шумните фенове в залата. Нека я напълним, а момчетата от отбора ще се постараят да ви зарадват с добра игра и победа“, заяви д-р Александър Маджуров, който е президент и собственик на „Дея Волей“.

Със светлинно шоу ще бъде представен бургаският тим. Водещи ще бъдат Генчо Генчев – Инспектор N-JOY и Олег Орфеев. Ще се включат още хип-хоп артистът Михаил Митев F.O. и Светлин Давидов – официалният DJ на България в няколко световни и европейски първенства по волейбол.

Първата среща на Канарските острови завърши при резултат 3:1 за домакините. При успех днес за „Дея Волей“ с 3:0 или 3:1, ще се стигне до „Златен гейм“, който ще реши крайния победител, класирал се за следващата фаза – 1/16 финали за „Чалъндж къп“.

Шоуто стартира днес в 17:30 часа, а мачът в 19:00.