Волейбол

Фалстарт на Бургас 2007

Момичетата на старши треньора Георги Делчев загубиха като домакини от ЙЕБ-Шумен с 0:3 /21:25, 23:25, 23:25/.

Времето

28.02

6o - 9o
29.02

4o - 8o
01.03

3o - 11o
02.03

4o - 16o