Здрав рок и изкусителни жени в новото видео на Lek City Case

31.03.2023 , 11:42 | Автор : Gramofona.com

Сформираната в Бургас пост-гръндж група Lek City Case представи нова песен и видео, с което сложи точка на близо половингодишното си затишие. Парчето „You“ е посветено на жените и неслучайно бандата го пусна точно на 8 март. То разказва за разрушителните отношения, за насилието и изкривената привързаност в една връзка.

Сюжетът е илюстриран в клипа с изкусителни момичета, танци на пилон, появява се и мрежест питон, предоставен специално за видеото от Марко Иванов от ЗмиярникЪ. Но всичко това е само фон за музиката на групата, в която особено впечатлява китарното соло.

В почти неразпознаваема визия се появява вокалистът Иван Петков, когото читателите на Gramofona.com познават още от времето, когато Lek City Case бяха в началото на кариерата си.  

Песента „You“ е част от дебютния албум на бандата, наречен SEVEN. Той ще бъде представен на национално турне, което Леките започват на 17 март от Велико Търново. Бургазлии ще могат да ги видят и чуят на живо на 14 април в бар Target, където е заснето и видеото на „You“.

Нов коментар

captcha

Коментари (1)

коментар SUSAN BENSON 2023-04-06 00:28:32

Здравейте, имате ли нужда от надеждна и надеждна компания, за да получите заем за финансиране на вашия проект, имате ли нужда от бизнес заем, личен заем или ипотечен заем? не търсете повече от Sunshine Financial Group Inc. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги, обезпечени и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми и много други за субсидиран лихвен процент от 3% годишно. За повече информация, пишете ни по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447360502110 и получете отговор веднага Знам, че получаването на законен заем винаги е било огромен проблем. За хора, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение за него, много хора смятат, че е толкова трудно да получат заем за собствен капитал от техните местни банки или други финансови институции поради високата лихва ставка, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг/доход, нисък кредитен рейтинг и др. Не се притеснявайте повече, защото Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин. Край на времето за чакане или стресиращите банкови посещения. Нашата услуга е достъпна 24/7 - можете да получите заем и да завършите транзакциите си, когато и където имате нужда. Ние предоставяме 24-часови кредитни услуги от световна класа. За запитвания/въпроси? - Изпратете имейл до sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или ни изпратете съобщение на WhatsApp: +447360502110 | & Получете отговор веднага.

Времето

06.12

7o - 10o
07.12

4o - 10o
08.12

4o - 5o
09.12

3o - 5o