Здрав рок и изкусителни жени в новото видео на Lek City Case

11.03.2023 , 11:42 | Автор : Gramofona.com

Сформираната в Бургас пост-гръндж група Lek City Case представи нова песен и видео, с което сложи точка на близо половингодишното си затишие. Парчето „You“ е посветено на жените и неслучайно бандата го пусна точно на 8 март. То разказва за разрушителните отношения, за насилието и изкривената привързаност в една връзка.

Сюжетът е илюстриран в клипа с изкусителни момичета, танци на пилон, появява се и мрежест питон, предоставен специално за видеото от Марко Иванов от ЗмиярникЪ. Но всичко това е само фон за музиката на групата, в която особено впечатлява китарното соло.

В почти неразпознаваема визия се появява вокалистът Иван Петков, когото читателите на Gramofona.com познават още от времето, когато Lek City Case бяха в началото на кариерата си.  

Песента „You“ е част от дебютния албум на бандата, наречен SEVEN. Той ще бъде представен на национално турне, което Леките започват на 17 март от Велико Търново. Бургазлии ще могат да ги видят и чуят на живо на 14 април в бар Target, където е заснето и видеото на „You“.

Нов коментар

captcha

Коментари (0)

Няма коментари

Времето

22.03

8o - 10o
23.03

8o - 11o
24.03

6o - 14o
25.03

7o - 14o