Завърна се късно синът у дома… – видео на Даниел Богдански

03.03.2016 , 20:01 | Автор : Gramofona.com

„ЗАВРЪЩАНЕ“ – една история за невъзможната целувка, за любовта на другия край на света, за невъзможната прегръдка, за чакащата майка и умиращия баща. За българското, националното и за смисъла на живота.

Какъв е смисълът? Пари, кариера? Не, смисълът се крие в малките неща, в онези сакрални моменти със семейството край селския огън. В изгрева и залеза от Черно море – за ръка с нея, любимата. Смисълът е в това да бъдем заедно, до близките си в трудните моменти и да им показваме колко много ги обичаме. Всичко друго е прах в очите ни. Защото и най-скъпата кола да притежаваш, и най-хубавата къща да е твоя, няма ли с кого да споделиш моментите – нямаш нищо. По-често трябва да си припомняме, че животът е кратък, той изгаря като една клечка кибрит. Смисълът на нашето съществуване е да горим с най-яркия пламък – тук и сега. Да живее БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ !

Идеята за този филм е моя и аз изпълнявам ролята на оператор, монтажист и режисьор в него. Сърдечно благодаря на автора на стихотворението – Божидар Коцев, че го предостави и на актьора Янко Лозанов, че безвъзмездно го озвучи.

 

Даниел Богдански
Източник: http://www.eurochicago.com/

Нов коментар

captcha

Коментари (0)

Няма коментари

Времето

18.04

10o - 17o
19.04

7o - 15o
20.04

8o - 11o
21.04

6o - 17o