Защо да изберете Руската гимназия в Бургас?

05.07.2020 , 14:23 | Автор : Gramofona.com

Сега е времето седмокласниците да направят правилния и най-добър избор на училище, в което да учат не само по задължение, но и с удоволствие. И през тази година една от най-предпочитаните бургаски гимназии - ПГЧЕ „Васил Левски”  в Бургас обявява прием след завършен VІІ клас. През новата учебна 2020/2021 година ще бъдат разкрити общо 6 паралелки по 26 ученици.

Руската гимназия е иновативно училище от 2019 година, с което от ръководстовото са много горди. През последните години учителската общност в гимназията показва с всеки изминал ден огромна инициативност при разработването на различни проекти и допълнителни обучителни занимания с цел високи знания на децата. И резултатите, разбира се, не закъсняват. Всяка година броят на отличниците в ПГЧЕ „Васил Левски”  се увеличава и голяма част от зрелостниците са приети в престижни университети в страната и чужбина. Ежемесечно новоприетите ученици ще имат възможност да участват в различни и интересни събития и проекти.

 Пред децата се открива възможност да се включат в ученическия съвет, който е важна част от развитието на гимназията. Бъдещите осмокласници ще могат да участват и в международен ученически пленум „Бъдещето в настоящето в САНКТ-ПЕТЕРБУРГ”. Не маловажно е да се отбележи, че тази година, в условията на пандемия от коронавирс, преподавателите дадоха всичко от себе си, за да преподават и помагат, макар и в електронна среда на всички учащи.  

С професионализма си всички педагози съхраниха българската духовност и доказаха, че училището винаги е било най-здравият стълб в историята на една нация. Повече подробности за приема в Руската гимназия и щастливи моменти между ученици и техните преподаватели, може да изгледате във видеото!

Нов коментар

captcha

Коментари (0)

Няма коментари

Времето

07.08

25o - 28o
08.08

24o - 32o
09.08

22o - 30o
10.08

20o - 29o