Ядосана коала? Чуйте как ръмжи разгневеното животинче

16.10.2020 , 15:08 | Автор : Gramofona.com

Служители от австралийския приют за коали „Реймънд айлънд коалас” са публикували видео на страницата му във Facebook, което изненада мнозина. Хората обикновено възприемат представителите на този вид като сладки и мили животни, но клипчето показва, че те могат и да се гневят и да ръмжат агресивно, пише в. „Дейли мейл”.

От приюта обясняват, че 10-годишният Джордж, който се люти срещу камерата, вероятно по този начин изразява недоволството от новия си „съквартирант” - наскоро настаненият при него 6-годишен Айвън.

Айвън е спасен наскоро, след като доброволци са го открили в окаяно състояние и неспособен да се качи на дърво заради голямо количество погълната вода, което го е излагало на смъртна опасност.

Непосредствено след настаняването на Айвън във волиерата при Джордж, последният е започнал да ръмжи недоволно, издавайки звуци, наподобяващи силно хъркане. Заради създалата се ситуация служителите са решили да оставят Айвън в новата му обител, а Джордж е бил прехвърлен във волиера за птици, което му дава още причини да се ядосва.

 

Източник: Нова телевизия

Нов коментар

captcha

Коментари (0)

Няма коментари

Времето

29.10

14o - 19o
30.10

14o - 15o
31.10

11o - 17o
01.11

8o - 15o