Вижте новото видео на „Царево–мечтания в синьо”

06.06.2024 , 15:27 | Автор : Gramofona.com

Красотата на Царево е обхваната в новото рекламно видео –„Царево-мечтания в синьо“. Кадрите показват многообразието на община Царево и богатството на региона.

Във видеото се акцентира на морето, неговото очарование, с множеството красиви заливи, с които природата е „накъдрила“ бреговете в района. Представена е и красотата и мистиката на Странджа - нейните вековни гори, селата, сгушени в нея и възможностите за зелен туризъм.

Вярата – църквите и параклисите на територията на община Царево са сред най-красивите и запомнящи се домове на вярата у нас – църквата „Св. Успение Богородично“ в кв. Василико или пък църквите „Св. Св. Константин и Елена“ в с. Българи и „Св. Св. Кирил и Методий“ в с. Кости и въобще всички храмове на територията на общината могат да Ви пленят със своята архитектура и история

Нестинарството - този обред преплитащ в себе си мистика и вяра ежегодно събира множество посетители по време на празника на „Св. Св. Константин и Елена“ в с. Българи.

Културната програма – тук всеки ще намери своето „нещо“ – фестивали и събития, музика, танци и различни видове изкуства, 3d мапинг шоу, кулинарни прояви и още и още прекрасни събития – достоен завършек на хубавите летни дни край морето!

“Чудесата на Царево събрани заедно удивляват, пленяват и зоват към споделени мечти!” 
 

Нов коментар

captcha

Коментари (0)

Няма коментари

Времето

15.06

16o - 28o
16.06

17o - 28o
17.06

18o - 30o
18.06

19o - 28o