Вижте как България ще се рекламира като безопасна туристическа дестинация

24.04.2021 , 10:28 | Автор : Gramofona.com

Министерството на туризма започва рекламна кампания под надслов „Безопасно Лято 2021“. За целта са изработени рекламни видеа на четири езика – български, английски, немски и иврит, които ще бъдат разпространявани на всички структуроопределящи и приоритетни за страната ни пазари, съобщиха от ведомството на Марияна Николова.

България предприема всички необходими мерки за най-висока сигурност, така че гостите да се чувстват защитени и сигурни по време на престоя си у нас.  А спазването на санитарно-хигиенните предписания е едно от ключовите условия страната ни да запази зеления печат за безопасност и хигиена (Safety and hygiene travel stamp), издаден от Световния съвет за пътувания и туризъм (WTTC).

Рекламните клипове ще бъдат разпространявани по основните комуникационни канали в повече от 18 приоритетни пазара, български посолства и туристически представителства, така че да стигнат до възможно най-голям кръг от хора.

Междувременно британски и немски туроператори обявиха, че изключват страната ни от своите планове поне до края на юни, защото все още не сме безопасна дестинация.

 

Нов коментар

captcha

Коментари (0)

Няма коментари

Времето

08.05

10o - 19o
09.05

8o - 15o
10.05

6o - 14o
11.05

6o - 15o