Танцът на диамантения ансамбъл в Бургас

28.06.2022 , 21:21 | Автор : Тани Костадинов

Спектакъл – подарък за публиката в Бургас, сътвориха момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика, които завоюваха олимпийската титла от игрите в Токио.

Симона Дянкова, Лаура Траатс, Ерика Зафирова, Мадлен Радуканова и бургазлийката от състава Стефани Кирякова показаха, че още са във форма, макар че прекратиха състезателната си кариера. Пред препълнената със зрители зала „Младост“ гимнастичките от „диамантения ансамбъл“ демонстрираха още веднъж невероятния си синхрон.

Преди да изпълнят заедно съчетание, момичетата показаха индивидуалното си майсторство с различните уреди – топка, въже, лента, обръч и бухалки. В края на галавечерта те танцуваха заедно с десетки малки възпитаници на клубове по художествена гимнастика.

Водещ на шоуто беше акрисата Диана Любенова, а за музикалното оформление се погрижиха поп звездата Дивна и момчетата от рок група, които забиха яки жици по време на спектакъла.

Представлението на „диамантения ансамбъл“ беше черешката на тортата при гостуването му в Бургас. По-рано през деня петте шампионки проведоха мастер клас за децата от местните клубове „Черноморец“ и „Триумф“, в който се включиха гимнастички и от други градове в страната, както и от Южна Африка.

Нов коментар

captcha

Коментари (0)

Няма коментари

Времето

01.06

14o - 22o
02.06

14o - 22o
03.06

13o - 21o
04.06

14o - 21o