Строителният техникум в Бургас разчувства своите абитуриенти с онлайн изпращане

15.05.2020 , 15:01 | Автор : Gramofona.com

Гимназията по строителство в Бургас изпрати днес своите абитуриенти виртуално, съобщиха от пресцентъра на учебното заведение. По традиция, всяка година на този ден, гимназията изпраща зрелостниците с тържество в двора. Тази година тържеството се пренесе в класните стаи в платформата, в която абитуриентите се обучаваха и завършиха електронно.

Всички класни ръководители на 12-те класове едновременно днес разпространиха видео, подготвено като изненада от ръководството на гимназията. В него, освен традиционното послание на директора на училището, абитуриентите видяха себе си - в снимки, проследяващи целия им 5-годишен път в любимото училище.

"Точно вие сте избраните да завършите днес, за да разказвате за този момент на своите деца и внуци. Бъдете смели, следвайте мечтите си и се реализирайте успешно като хора и като професионалисти!", пожела на зрелостниците директорът на ПГСАГ "Кольо Фичето" инж. Даниела Симеонова.

"Вие, като всички други випуски през 60-те години от съществуването на училището, оставате част от голямото семейство на Строителния техникум. Но вие сте първите, които заедно с нашите уникални учители приемате предизвикателствата на извънредното положение и завършвате в условията на електронно обучение.

Пожелаваме ви да бъдете уверени, следвайте новия път в живота ви, изпълнен с изненади и предизвикателства!", бе посланието на Иляна Кирова от 8 а клас.

Нов коментар

captcha

Коментари ({comments_count})

Времето

30.05

14o - 22o
31.05

12o - 20o
01.06

13o - 15o
02.06

11o - 18o