Серина Уилямс се съблече за благородна кауза

07.10.2018 , 10:54 | Автор : Gramofona.com

Серина Уилямс излезе от зоната си на комфорт, за да достави важно послание. Носителката на 23 титли от Големия шлем свали дрехите си и пропя за кампанията за превенция на рака на гърдата "I Touch Myself".

For #BreastCancerAwarenessMonth I’ve recorded a version of The Divinyls global hit “I Touch Myself”!

It’s a reminder for women to self-check regularly as part of @itouchmyselforg supported by #Berlei for #BCNA pic.twitter.com/7qDQaS0SaU

— Serena Williams (@serenawilliams) September 29, 2018

Американската тенисистка се появява без горнище в 9-секундно видео, в което пее най-запомнящия се рефрен от хита от 1991 г. на "Дивайнълс" "I Touch Myself".

"Обичам себе си, искам да ме обичаш", пее Серина в клипа.

"По случай Световния месец за борба с рака на гърдата записах версия на световния хит на "Дивайнълс" - "I Touch Myself", за да напомня на жените да се самонаблюдават по-често", написа Уилямс под видеото, с което изтъкна колко важна е профилактиката.

"Да, това ме изкара от моята зона на комфорт, но реших да го направя, защото това е проблем, който засяга всички жени, от всички цветове, по света", обясни Уилямс и изтъкна, че ранното откриване на рака може да спести живота на много жени.

Видеото е част от проекта "I Touch Myself", пише "Дарик". Той бе създаден в памет на Кристи Амфлет - австралийска певица и бивша вокалистка на на групата "Дивайнълс", която почина от рак на гърдата през 2014 г..

 

Източник: Факти.бг

Нов коментар

captcha

Коментари (0)

Няма коментари

Времето

19.05

16o - 30o
20.05

14o - 26o
21.05

13o - 27o
22.05

12o - 26o