Оператори от Канал 3 хвърлиха камерите и грабнаха микрофоните

06.12.2018 , 14:28 | Автор : Gramofona.com

"Пусни на три" се призовава в новата песен на бургаския рапър Danny L, който от близо две години е част от екипа на телевизия Канал 3. Песента, както и самото видео към нея са идея на Danny L и колегата му Николай Стоянов - Big Nick.

За Ники песента е дебют, но в лентата той покава своите режисьорски умения. Освен тях двамата, в песента участва и друг техен колега - Таси Асенов.

Музиката е обработена от Калоян Станев - Stanx, сценаристи на видео продукцията са Мариана Торманова и Ники Стоянов, зад камерата стоят Христо Христов, Тодор Петров, Емил Пецов, както и самите Big Nick и Danny L, и станалият оператор на годината в Канал 3 - Георги Чобански.

В кадрите могат да се видят познати лица от екрана като Димитър Патарински, Илияна Беновска, Любо Огнянов и голяма част от репортерите на Канал 3. Премиерата на "Пусни на три" се състоя в клуб Bedroom в София на частното парти, на медията, а в интернет бе публикувано в навечерието на Никулден, с което Danny L поздравява Бургас с празника на града и колегата си Big Nick.

Нов коментар

captcha

Коментари (0)

Няма коментари

Времето

19.06

19o - 29o
20.06

19o - 30o
21.06

17o - 28o
22.06

19o - 29o