Израелка крещи на хотелиер в Слънчев бряг: Донт тъч ми!

12.07.2019 , 11:29 | Автор : Мануела Янева

Израелски туристи са подали жалба в полицията заради дублирана хотелска стая, избутване и гонене от управа на хотел в Слънчев бряг. Това разказа пред Грамофона нюз почетният консул на Израел в Бургас Орлин Мандов. Неприятната случка с няколко чужденци от Израел се разиграла на 5 юли.

Туристите били запазили стая в „Best Western Premium Inn” в курортния комплекс. Когато пристигнали, от управата на хотела им обяснили, че тя е заета и им предложили да ги настанят на друго място. Какво оттам нататък са си казали израелските туристи и персонала на хотела, не е ясно.

Още на втория ден от своята почивка обаче, чужденците са подали жалба в местното полицейско управление, като са приложили и видео клип, който се върти от снощи в социалните мрежи.

На него се вижда как една от туристките крещи на млад мъж да не я пипа на английки. След това мъжът се приближава към втора туристка, опитвайки се с крак да изрита мобилния й телефон. Той обаче се подхлъзва и пада на земята.

Мандов е категоричен, че показаните кадри са много неприятни и тепърва компетентните органи ще изяснят кой е прав и кой крив в създалата се ситуация. Той допълни, че е разговарял както с чужденците и управата на хотела, така и с туроператора и обяви, че има разминаване в думите на двете страни.

Чужденците са напуснали България на 10 юли. Не се знае дали това е първата им почивка в страната. Хотелът, в който е станал инцидента, посреща много туристи от Израел.

Грамофона нюз се опита да се свърже с управителя на хотела,но той не отговаря на мобилния си телефон. За инцидента съобщи и израелска телевизия.

Видео: Keren Hazaz

Нов коментар

captcha

Коментари (0)

Няма коментари

Времето

23.01

8o - 15o
24.01

10o - 13o
25.01

7o - 13o
26.01

3o - 11o