Избери свободата си – ново видео рекламира Слънчев бряг

30.04.2021 , 11:22 | Автор : Gramofona.com

Един бряг, огрян от слънцето, те кани да избереш свободата си през лято 2021 г. с интересни преживявания, спиращи дъха гледки, условия за релакс и възможности за парти на световно ниво. Това са част от посланията, залегнали в ново рекламно видео на най-големия курортен комплекс у нас Слънчев бряг.

Идеята за изработване и разпространение на видеото е на Съюза на собствениците в курорта и „Слънчев бряг“ АД.

Видеото показва основни локации от Слънчев бряг. Плажът, който е известен с широката и дълга ивица, голяма част от хотелите на първа линия, водни атракции и забавления, нощния живот, който често е определян като „парти на световно ниво“, както и забележителности от Стария град на Несебър, който е в непосредствена близост до комплекса.

„Слънчев бряг и Несебър са част от общ туристически продукт. Голяма част от посетителите на Слънчев бряг не пропускат да посетят и Стария град на Несебър, неизменна част от списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО“, казва Златко Димитров, изпълнителен директор на „Слънчев бряг“ АД.

Основното послание е „Избери свободата си. В Слънчев бряг има от всичко за всеки“. „Идеята е, че посланията от видеото кореспондират с реалните условия за туризъм в курорта. Хората, които сме ангажирани с този продукт, знаем, че Слънчев бряг е многолик комплекс и традиционно всяка година е посещаван от различни групи туристи. Такива, които търсят семейна почивка, през тези, които оценяват предимствата на плажовете, до туристи, които идват с цел забавление денем и нощем“, обобщава Теодор Пастармаджиев от Съюза на собствениците.

Нов коментар

captcha

Коментари (0)

Няма коментари

Времето

08.05

11o - 19o
09.05

8o - 15o
10.05

7o - 15o
11.05

7o - 15o