It's up to you - бургаското предложение за декемврийски хит

04.12.2016 , 14:18 | Автор : Gramofona.com
На първи декември в интернет бе публикувано дебютното видео на бургазлиите Калоян Станев - DJ Stanx и вокалистката Нели Вакъфова - Нелита.
 
Парчето, озаглавено "It's up to you", дава сериозна заявка за хит на зимния сезон и идва точно навреме с първия сняг! За Нели, която от години се изявява като лайв вокал по клубовете, това е и дебютна авторска песен, докато Калоян има сериозен опит в електронната музика. 
 
Stanx официално дебютира на музикалния пазар през 2014 година с клубния хит "Try Again". Този път младият продуцент е заложил на комерсиално звучене с Deep House и Nu Disco елементи.
 
На режисьорския стол на "It's up to you" е Красимир Марчев, а в него с пленителна визия грабват както Нели, така и още няколко красиви момичета от морския град.
 
Песента може да бъде намерена във всички онлайн музикални магазини, в допълнение с Extended версия, благодарение на No Smoking Recordings, собственост на небезизвестния DJ Tarkan. Лейбълът е свързан и с други големи имена в електронната музика като Andrey Keyton, Stan Kolev, Matan Caspi и други.
 
По-рано тази година чухме песента "Все така" в изпълнение на бургаския рапър Danny L, чиято музика и аранжимент е отново дело на Stanx, макар и с коренно различно звучене.

Нов коментар

captcha

Коментари (0)

Няма коментари

Времето

21.05

12o - 20o
22.05

13o - 20o
23.05

12o - 21o
24.05

12o - 22o