Борисов: Служебното правителство изпълнява мръсните поръчки на новата власт

30.05.2021 , 12:18 | Автор : Gramofona.com

Лидерът на ГЕРБ с ново изявление през личния си профил във фейсбук. Бойко Борисов заяви, че служебното правителство се бие единствено с ГЕРБ.

„Служебното правителство на Румен Радев не се занимава с нищо друго, освен с ГЕРБ. Изпълнява мръсните поръчки на новата власт. Извадиха от нафталина хора от най-мракобесните времена и ги пуснаха да се бият с нас. Забравиха за всички останали партии, които по техни думи олицетворявали статуквото. Забравиха и за единствената си задача в този момент - да организират честен вот.“

Според Борисов все още има много въпросителни около провеждането на изборите и дори риск от касиране на резултатите. По темата обаче се мълчи, твърди бившият премиер.

„С ченгеджийските си номера като подслушването отвличат вниманието от изборите, разкритата шпионска мрежа у нас и спада на ваксинационния процес. В следващия месец съсредоточената в кандидат-президентските ръце държавна власт ще фабрикува усилено компромати. Тези хора нямат граници и няма да спрат дотук, защото усещат, че времето им изтича“, обяви Борисов.

Нов коментар

captcha

Коментари (0)

Няма коментари

Времето

22.06

17o - 26o
23.06

19o - 29o
24.06

21o - 28o
25.06

21o - 31o