Бургазлии и гости на града ще имат възможността да седнат зад волана на най-новите модели автомобили от марката Lexus на туристическото изложение „За Туризма от А до Я”/ Есен 2019 г, което започва след броени часове в Бургас.

Официалният представител на марка Lexus и Toyota за Бургас и региона „Спекта Ауто“ ЕООД ще изложи на събитието 12 автомобила, от които ще бъдат и трите топ модела на Lexus: Lexus ES, Lexus UX и легендарният и изтънчен SUV – Lexus RX.

Ентусиасти и любители на луксозните автомобили ще могат да се насладят на уникално преживяване с количествена промяна в дизайна, лукса, удоволствието от шофирането и иновативните технологии в света на автомобилите и Lexus.

Новият Lexus UX се отличава с дързък дизайн, неоспорима мощност и елегантен силует, въплъщаващ стил и динамика, на които ще станем свидетели на дългоочакваното изложение в Бургас.

Традиционните клиенти пък ще намерят новия Lexus ES по-просторен, по-тих и по-безопасен в сравнение с всичко преди това, докато новото поколение от потребители ще се запознаят със седан с по-ярко поведение, водещи в класа си технологии за безопасност и ниво на занаятчийска изработка.

Снимки: lexus.bg