Мащабното изложение „За Туризма от А до Я“ се провежда в Бургас. Това се случва за първи път в седемгодишната история на форума. Десетки фирми свързани с бранша са разположили своите щандове в експо център „Флора“.

Тук ще откриете най-доброто, което се предлага на пазара и може да подпомогне работата както на хотелиерите, така и на ресторантьорите. Няколко са щандовете, които предлагат различна почистваща техника, а иновациите в тази област определено грабнаха вниманието на посетителите.

Сладки изкушения, български сирена и деликатеси оформят кулинарната зона на „За Туризма от А до Я“. Щандовете за различни интериорни решения, ефективно отопление и арт декорации ще заинтригуват не само хотелиерите, но и всички, които държат на уюта в дома си.

Изложението е насочено най-вече към фирмите и прякото договаряне. Преди дни се проведе неговото издание в Слънчев бряг, а след Бургас „За Туризма от А до Я“ ще се проведе и в Созопол.

Организаторите от „Нанивантрейдинг” ЕООД са категорични, че това мястото, на което всеки работещ в сферата на туризма може да свери часовника си за най-новите идеи и предложения, а също така и да открие нови бизнес партньори.

Официални гости на откриването бяха заместник-кмета Йорданка Ананиева, почетният консул на Австрия в Бургас Радостина Иванова и общинските съветници Живко Табаков и Радослав Петков.