От днес до неделя експо център „Флора“ е бизнес сърцето на Бургас. Тук се провежда 10-то изложение за договаряне „За туризма от А до Я“. В юбилейното издание се вливат и двете традиционно успешни изложения „Мебел Експо Бургас“ и „Ауто Експо Бургас“.

Така бургазлии и гостите на града ще могат да видят на едно място най-новите и хитови автомобили, които се предлагат на бургаския пазар, а също така качествени италиански вина и кафе, уникални български продукти и най-новото в интериорния и екстериорен дизайн. Организатор на изложението е фирма Нани Ван Трейдинг, а „За туризма от А до Я“ се провежда с подкрепата на Община Бургас и Община Несебър.

Форматът на изложението позволява на хотелиери, ресторантьори и собственици на туристически обекти директно да се договарят с фирмите-участници. Организаторите се ангажират да изработят и специален каталог “Продукти, технологии и фирми”, който ще бъде предоставян лично на туристическите обекти от заинтересованите браншове.

 На официалното откриване днес присъстваха секретарят на областна администрация Веселин Люцканов, директорът на дирекция „Туризъм“ към Община Бургас Радовеста Стюард и експертът по туризъм Живко Табаков. Поздравителен адрес изпрати областният управител проф. Мария Нейкова.

Акцент на 10-то издание на „За туризма от А до Я“ е предстоящият туристически сезон.