11 нови волейболни игрища събират това лято любителите и почитателите на плажния волейбол в Слънчев бряг. 5 от игрищата се намират на северния плаж, други пет са на централния плаж, а едно има и на южния плаж в курортния комплекс. Игрищата са разположени в свободните зони, на места, които се ползват по-малко от плажуващите.

Терените са снабдени с професионални мрежи за волейбол, а съоръженията са достъпни за всички туристи, като всеки може да играе напълно безплатно. Ако не сте почитатели на спорта в горещите часове от деня, можете да играете съвсем спокойно и вечер, защото всички игрища са осветени, обясниха наемателите на трите плажни ивици. Интересна подробност е, че зоните, в които се намират спортните игрища се отчитат от ресорните институции като част от търговската площ на наемателите

Осем нови волейболни игрища  събират това лято любителите и почитателите на плажния волейбол в Слънчев бряг.  Игрищата са изградени в свободните зони на южния плаж, на места, които се ползват по-малко от плажуващи.  Терените са снабдени с професионални мрежи за волейбол, а съоръженията са достъпни за всички туристи и всеки може да играе напълно безплатно.  Волейболните игрища са осветени и нощем.

„Чужденците ценят високо всичко, което може да ги увлече да спортуват. Така решихме да разработим плажната ивица като зона за активен спорт и нещо, което да разнообрази атмосферата в Слънчев бряг. Засега този спорт на плажа се развива само на любителско ниво, но желаещи не липсват. Идеята е на плажа да  има и футболно игрище, също със свободен достъп за нашите туристи”, каза управителят на плажовете Кирил Спасов.

Волейболно игрище има и на южния плаж в Несебър.