За девети път започва мащабното туристическо изложение „За Туризма от А до Я” Храни и напитки 2020 г. За поредна година организаторите на събитието искат да дадат шанс на фирмите в бранша да се срещнат, да разменят опит и контакти, да сключат договори за съвместна работа. Тази година акцент в „За Туризма от А до Я” 2020 г. ще бъдат винарските изби, които ще представят най-доброто от себе си.

Изложението успя да се наложи през годините като много успешно както заради броя на участниците, така и заради броя на посетителите му.

Всяка година на морето среща си дават производители и търговци на висококачествени храни, напитки, аксесоари, луксозни подаръчни стоки и услуги с хотелиери и търговци. Посетителите ще могат да разгледат още перфектни за дома и офиса мебели и последни модели автомобили. Фурор сред гостите на туристическото изложение ще предизвика „Улицата на готвачите”.

„За Туризма от А до Я” 2020г. ще се проведе в Бургас на 15,16 и 17 май, а домакин за пореден път ще бъде Експо център Флора. Организатор на изложението е фирма „Нанивантрейдинг” ЕООД, която има дългогодишен  опит в провеждането на изложения и конкурси.

Лице за контакти: Стоян Георгиев тел: 0899 901 968                      

Офис тел: 0876 901 968