„Утопия форест” е най-новото бижу в местността Отманли. Хотелът се намира само на 15 минути път с кола от Бургас, сгушен сред красивата природа, научи Грамофона нюз.

Днес екипът ни имаше възможността да се разходи из стилния комплекс заедно със собственика на хотела, бургаския бизнесмен Кристиян Киров.

Точно преди две години той и семейството му решили да построят градски хотел в Бургас, но когато видели мястото в Отманли, много бързо променили локацията. „Тук в Отманли е спокойно и зареждащо”, категоричен бе собственикът на „Утопия форест”.

Комплексът, който е бившата сграда на БКС, се състои от голяма хотелска част и шест еднофамилни двуспални вили. Основната част от хотелския комплекс е с капацитет 15 двойни стаи, 3 студиа и 1 вип апартамент. Хотелът разполага с външен басейн и затворен ресторант, който през зимните месеци има възможност да обслужва до 80 души, а през лятото още 120 души.

В „Утопия форест” има конферетна и игрална зали, детски кът за деца от 0 до 3 години, релакс зона. Дизайнерът на комплекса изцяло е заложил на индонезийски стил, в комбинация с модерен. Специалното за семейството на Киров място е построено само за една година, като проектирането е отнело около 8 месеца.

Стаите са изключително модерни и направени с много вкус, а всеки детайл е подбран с много финес. Те определено се различават от стандартните хотелски стаи, които са обзаведени семпло.  

Менюто в ресторанта е разнообразно, като 70 % от него е само с рибни специалитети. Стопаните на хотела са се погрижили и за тези от клиентите им, които обичат да похапват агнешко и телешко месо.

Бъдещите планове на собственика на „Утопия форест” са да развива спортен и кулинарен туризъм. Съвсем скоро предстои изграждането на паркинг за 50 автомобила, както и площадка за електромобили със зарядна станция. Една от най-големите атракции в новия хотел в Отманли ще е лятното кино, което ще е факт само след няколко месеца.

Свободни места за Нова година в комплекса няма, което е голямата гордост на Киров и екипа му. Той искрено се надява хотелът да не отваря врати само през лятото, а да се посещава от любителите на чистия въздух и красивите места целогодишно.

За повече информация, може да се обадите на телефон: 0877/998 530