Лидерът на НФСБ и депутат Валери Симеонов приема туристи в хотела си „Козият рог“. Старият мотел, разположен край Малко Търново, е претърпял пълна промяна и вече е отворен за гости, видя репортер на Gramofona.com. Базата е голяма и разполага с басейн. Ресторантът е разположен на втория етаж на мотела, а гледката от него е впечатляваща. Още на входа на рецепцията по стените се виждат картини, с кадри от филма „Козият рог“.

Името на хотела е по едноименния разказ на Николай Хайтов, който е като кумир за Валери Симеонов. По коридорите обаче има снимки от най-награждаваната родна лента – филмът на Методи Андонов. Кадрите и историята, свързани с насилие и отмъщение, вероятно са просто поклон пред творчеството на Хайтов и Андонов. За повечето посетители обаче, които познават политиката на националиста, тук ще има разчистване на „стари сметки“. И веднага започва обсъждане на предаванията на ТВ СКАТ (също негова собственост – б.р.) и отношението на Симеонов към ПП ДПС, която той нарича етническа.
 

Злите езици наричат политика „лъжепатриот“, тъй като хотелът е на граничния пункт с Малко Търново, а печелившият туристически бизнес с турците е хазартът.

Наскоро самият премиер Бойко Борисов направи реклама пред журналисти на хотела на Валери Симеонов, когато двамата направиха обход на оградата по границата с Турция.
 

Какви туристи ще има в хотел „Козият рог“, само времето ще покаже. Това не е първият хотел на Валери Симеонов, той има опит с такъв и в Златоград.