След тежките зимни месеци и такива на пандемия, комплексът е изцяло готов за летния сезон

Комплекс „Утопия форест” продължава да изненадва своите гости с нови и атрактивни предложения. Хотелът, разположен в сърцето на красивата местност Отманли, работи само от година и половина, но е вече изключително предпочитан за почивка не само от бургазлии, но и от хора от цялата страна.

Зад бързото развитие на стилния комплекс не стои само собственикът му, бизнесменът Кристиян Киров, а цял отбор от професионалисти. Сред тях е бранд мениджърът и креативен директор Манол Тодоров.

„Утопия форест” отвори врати три месеца преди обявяването на първото извънредно положение в България заради коронавируса. Датата бе 13 март 2020 г. Тогава  без да се замислят, от ръководството да хотела обявиха, че отдават базата си за ковид пациенти.

И до ден днешен Тодоров и колегите му не съжаляват за направеното предложение, защото са се водили единствено от това да помогнат на здравната система. До преструктуриране на хотелския комплекс, пригоден за настаняване на нуждаещи се от лечение на COVID-19, така и не се стигна.

Това не отказва младия екип на „Утопия форест” да помисли с какво друго може да бъде полезен на гостите си. „Хората отдавна не търсят по време на почивката си само да ядат и да спят. Те искат да им се случи някакво преживяване, да има емоция, нови запознанства. Това именно е нашият път, който следваме – да предлагаме различното на посетители ни”, казва Манол.

Доброто разположение на хотела в гората и чистият въздух карат стотици хора да изберат мястото. Освен йога, в хотела държат изключително много на здравословната храна и спортния дух.

След тежките зимни месеци и такива на пандемия, комплексът е изцяло готов за летния сезон. Тодоров е убеден, че той ще започне още на Великден.

„Още отсега има над 50 % заетост за Лято 2021 г. Хората с нетърпение чакаха да се стопли, за да могат да запазят места и ранните записвания при нас са вече факт. Ако не се случи нещо непредвидено, за нас летният сезон ще бъде много успешен”, убеден е бранд мениджърът на комплекса.

Какви инициативи успяха да реализират от екипа на хотела за година и половина и защо спорът за тях е важна мисия, очаквайте интервю с Манол Тодоров