Едно от най-предпочитаните места за почивка в Странджа, ловна резиденция „Астея”, е готова  да отвори широко врати. Семейният хотел, разположен в китното село Граматиково, очаква своите клиенти на 22 май и в момента е в трескава подготовка, съобщиха за Грамофона нюз от управата на „Астея”.

„Два месеца след извънредното положение отново сме готови да посрещнем с усмивка редовните си посетители при всички необходими мерки за безопасност”, каза собственичката на комплекса Галина Коджабашева.

През годините през хотела са преминали не малко чужденци. Основният поток от гости, които избират „Астея” за почивка, са българите от региона и от вътрешността на страната.

Дни преди да отворят от управата гарантират сигурност и спокойствие за гостите си, както и  отлично посрещане и вкусни ястия.

Туристите, избрали ловната резиденция за своя почивка, ще се хранят с екологична храна. От семейния хотел ще предлагат на всички гости собствено производство зеленчуци. В комплекса има открит външен басейн, ресторант с богато меню, барбекю, СПА център, джакузи, финландска сауна.

Много голяма част от редовните посетители предпочитат мястото заради чистият въздух в Странджа, екопътеките и различните забележителности, които могат да се посетят.

„Астея” е един от хотелите, който целогодишно и най-вече за всички празници е препълнен от почиващи. В разгара на лятото, въпреки по-затегнатите мерки заради пандемията, собствениците очакват сезонът да е задоволителен.

Снимка: Booking.com