Летовници от Пловдив, Пазарджик и много софиянци избраха днес плаж Крайморие до Бургас за своята почивка. Туристите в момента са толкова много, че концесионерът Николай Димитров се е наложило да вади допълнително чадъри и шезлонги, коментира самият той пред Грамофона нюз.

„Още от средата седмицата се запазват както шезлонгите, така и шатрите. Наистина сме пълни с почиващи, които не са само от Бургас”, обясни Димитров.

Той допълни, че за по-голяма сигурност на гостите на плажа, на всеки чадър има изнесена маса, която може да се ползва от посетителите. Тя е абсолютно безплатна. Освен това към всеки шезлонг има и шалте, което също не се таксува.

Димитров отправи и една молба към всички, избрали плаж Крайморие за уикенда и своята почивка: „Отворен съм към всички, които идват при нас. Ако забележите нещо нередно, моля да ме потърсите през спасителите или другите служители на плажа! Ние сме хора, които сме отговорни към нашата работа и е нормално да сгрешим!

Не се притеснявайте да споделите с нас вашите притеснения. Приемаме критики, за да изчистим грешките си и да се насладите на една наистина приятна почивка!”, призова Николай Димитров.