Едно от най-популярните заведения в Бургас, Baywatch Bar навърши 5 години. Съдружниците Георги Лазарев и Никола Николов са създали едно истинско райско кътче и към днешна дата са изключително благодарни за многото клиенти през цялата година.

Независимо от времето и сезоните екипът на Baywatch Bar работи непрекъснато, като предлага не само спокойна и приятна атмосфера, но и дава много внимание на своите посетители.

В Baywatch Bar може да се насладите на прекрасна и не много силна музика, успокояваща гледка към необятното синьо море, най-вкусните коктейли, най-приятните топли напитки и кафе, които ще Ви бъдат поднесени от усмихнат и възпитан персонал.

 

Мястото, където се намира заведението, е близо до емблематичните за бургазлии обекти Моста и Летния театър и привлича хората с невероятната си красота наоколо.

„Взех най-доброто от местата, на които съм бил, плюс малко фантазия и направихме Baywatch Bar. Това е трудът през всичките ни активни години”, казва с усмивка Георги Лазарев.

Равносметката му за петте години, в които имаше и доста кризи - по-богат не е станал, но спи спокойно.

„Лягаме си приятно уморени, ставаме и продължаваме отново с желание. Имаме доста редовни клиенти - създаваме добри контакти с тях въз основа на професионализма и изчистените ни отношения. Това, което пише по меню ниего даваме, но винаги се стремим да дадем и още нещо отгоре. И хубавото е, че повечето хора оценяват това много”, казва уверено собственикът на бара.

Гордост за заведението е перфектно поддържаното озеленяване, дело на съпругата на Георги Лазарев.

„Мнозина я наричат „зелени пръсти”. Където да бодне нещо и то излиза. До заведението един метър под пясъка е пръст, в която поставяме растенията и те започват да растат. Имаме си свещеното азиатско дърво пауловния. То е бързорастящо и за две години може да стигне до 2 метра. Грижим се още за жасмин и пасифлора. Искаме където и да отидем, да направим да е по-добре отпреди. Това е смисълът!”, казва още Георги Лазарев.

Той и екипът му пожелават страхотно и горещо лято на всички и ги очакват в Baywatch Bar, за да се насладят на страхотната атмосфера и вкусните напитки.