Чувството да си на брега на морето и да заровиш крака в пясъка винаги е прекрасно. Когато към него се прибави вкусът на прясна храна и студен коктейл, тогава със сигурност ще почувствате съвършеното удоволствие за сетивата. Всичко това ще откриете в едно от най-емблематичните заведения в Бургас, ресторант „Стената“. От пръв поглед той привлича своите посетители с една нестандартна обстановка, която ни връща назад във времето и никога не се забравя.

Всеки един предмет в ресторант „Стената“ е морски, интересен, загадъчен и много, много красив. Заведението е направено с много любов и сърце от собственика му Георги Цонев. Жоро е дългогодишен акробат, обиколил доста места по света. Голяма помощ за обзавеждането и интериора в ресторанта му дават най-близките приятели от детските години. „Заведението се оценява много от бургазлии, софиянци и чужденци. Всички казват, че в Бургас се е направило нещо по-различно“, казва пред екипа ни собственикът.

Интересен акцент в плажния ресторант са десетките пожелания на бара, изписани от популярни родни личности като изпълнителя Стефан Илчев и актрисата Мария Бакалова. С всяка изминала година интериорът и пространството към него се доусъвършенстват от екипа на ресторанта. Тази година пред заведението има маси с чадъри, където гостите могат да се отдадат на заслужената си почивка. Догодина собственикът обмисля да украси с големи палми, за да може бургаското заведение да е още по-красиво за клиентите.

В менюто няма да срещнете сложни имена на храни или напитки. Концепцията е винаги прясна риба, салати, картофи - това, което най-много се търси. Всички в „Стената“ търсят и 6-годишната дъщеря на собственика Вики. Чаровното дете забавлява с удоволствие връстниците си и така мястото се посещава много от семейства с деца.

 „Какво е ресторант Стената за мен ли? Моето бебе, за което съм много щастлив и всичко е невероятно! Нещата, които предлагаме тук, са които ние харесваме и подходящи за морето, защото ние сме на морето. Заповядайте при нас!“, казва още Жоро.