Липса на кадри и мързеливи комшии. Това е основният проблем на родните ресторантьори, ако се вярва на снимката. Кадърът е истински хит в социалните мрежи и предизвиква доста насмешки. Ресторантьори коментират, че само човек без никакъв опит в бранша може да направи подобно нещо.

Мнението на собственици на заведения и хотелиери е, че авторът на извинителната бележка със сигурност ще има проблеми с персонала и занапред и е по-добре да затвори обекта си, вместо да се излага.

„Клиентите не се интересуват от нашите проблеми. Те са дошли да се забавляват, а не да слушат оправдания. Щом не се справяш-затваряй“, коментира собственик на заведение. Друг негов колега пък не крие иронията си: "Та така де... ние сме перфектни... ама разбираш ли... тия местните... хем ги мързи, хем ги боли...“.

Мнозина работодатели не крият недоволството си и смятат, че бележката е обида и към хората, които са наети във въпросното заведение и са принудени да дават на клиентите си подобно писание.

За сега не е ясно от коя част на България е снимката. Ресторантьори пък се надяват това да е фотошоп, а не истина. „Ако това е вярно, значи наистина сме ударили дъното“, твърдят от бранша.