MSC Cruises променя маршрути!

 

Докато Черно море постепенно се завръща като сигурна дестинация за круизните компании, то ескалиралият конфликт между Израел и Палестина промени ситуацията в Средиземноморието!

Това налага промени в програмите на круизните кораби и една от най-големите компании вече предприе тази стъпка, с оглед сигурността на пътниците за изпълняваните в момента и планувани круизни маршрути и кораби.

"MSC Cruises преразгледа източносредиземноморските маршрути за MSC Sinfonia и MSC Musica.

Бъдещите осем пътувания с 11 нощувки на MSC Sinfonia ще заменят Хайфа, Израел с Истанбул в Турция, което също означава, че Родос ще бъде заменен от Пирея, Гърция и Измир в Турция ще замени Лимасол, Кипър.

От 21 октомври, новият маршрут на MSC Sinfonia ще бъде - италианските пристанища Генуа, Чивитавекия и Месина, последвани от Пирея, Измир, Истанбул и Ираклион в Крит, преди корабът да се върне в Генуа, Италия.

Бъдещите три 7-дневни пътувания на MSC Musica от Пирея, Гърция ще видят Хайфа заменена от Родос на 18 и 25 октомври и Мармарис в Турция на 1 ноември."

Това обяви Джани Онорато -CEO, MSC Cruises, за информационния портал "Cruise Industry News".

Компанията вече е започнала процеса на комуникация с всички свои пътници и техните туристически агенти, засегнати от промените, както и ще обнови информацията на своя уеб портал.

 

Източник: https://tourism-channel-bg.com/