Бургаската публика ще има уникалната възможност да види няколко мощни автомобила от марката „Peugeot”. Това ще се случи на топ туристическото изложение „За Туризма от А до Я”/ Есен 2019 г, което започва след по-малко от месец.

Официалният представител на марката „София Франс Ауто” ще изложи на мащабното събитие петте топ модела на „Peugeot”- SUV 2008, SUV 3008, SUV 5008, новият Peugeot 508 и новият Peugeot Rifter.

Бургазлии ще могат да се запознаят и пикапа ISUZU D-MAX и малкия работохолик Piaggio Porter. Peugeot Rifter е създаден за ежедневни приключения и изпълнява обещанието да осигури при всякакви обстоятелства интензивно усещане при шофиране, безпрецедентно в неговия клас. Колата е с мощен и компактен външен дизайн, с уверен характер.

Организаторите на „За Туризма от А до Я” очакват невероятен интерес към есенното изложение, което се прави за първи път в Бургас.

Освен представяне на различки марки автомобили, събитието ще предложи на бизнеса и хората много фирми, свързани със строителство и обзавеждане. „За Туризма от А до Я”/Есен 2019 г. ще се проведе от 4.10 до 6.10. в Експозиционен център „Флора” в Морската градина в Бургас.

Телефон за контакти: 0899/901968, лице за контакти: Стоян Георгиев
e-mail: nvexpo.bg@abv.bg