Богат избор на мебели ще видят бургазлии на изложението „За Туризма от А до Я”, което ще се проведе след дни в морския град. Събитието започва на 4 октомври и ще бъде до 6 октомври включително в експо център „Флора“.

Един от участниците са „Мебели Корект” ООД, които ще изложат широка гама от мебели за хол, кухня, спалня, детска стая, коридор, мека мебел, възглавници, олекотени завивки, както и богатото разнообразие от матраци.

Следващ участник в „За Туризма от А до Я” и Автомобилен салон БУРГАС / ЕСЕН 2019г. е „Design Group Bulgaria”. Те създават проекти с уникална атмосфера, които влияят на възприятията чрез пространствата и формите и са предназначени за ценителите на безкомпромисното качество и добрия вкус като начин на живот.

Отличават се с разнообразната и завладяваща продуктова колекция, възможността за изработка на мебели по размер, предлагане на сертифицирани мебели.

Предстоящият форум цели за поредна година да събере различни фирми, които ще имат възможност освен да обменят опит и съвети, да договорят и бъдещи съвместни проекти. Подобно изложение се прави за първи път в Бургас и интересът към него е сериозен.