След точно две седмици с близки и приятели ще посрещнем едни от най-хубавите празници-Коледа и Нова Година. Това са дните, в които ще вложим цялата си енергия, за да украсим домовете си празнично.

Това са и дните, в които ще стегнем куфарите и ще пътуваме. Някои ще предпочетат дългите пътешествия, за да разгледат нови градове или държави. Има едно място обаче, близо до Бургас, където времето спира, за да си починете качествено.

В семейния хотел „Звезда”, който се намира в китното село Съдиево, ще ви посрещне усмихнат персонал. Още с идването си тук ще усетите чистия въздух, ще чуете чуруликането на птичките и ще наблюдавате до безкрай пълния със звезди небосклон.

Хотелът разполага с 10 стаи в хотелската част, 4 еднофамилни вили, ресторант с голяма лятна градина с изглед към басейна, малка банкетна зала с камина, пещ за печене, уникален СПА център, външен басейн и външно джакузи с минерална вода, детски кът с поляна за игри.

Освен за уютната обстановка, домакините всеки ден се грижат и за невероятните ястия, които предлагат в менюто си. Всеки стъпил в комплекса българин или чужденец, се завръща отново в „Звезда”, пленен от домашните гозби, приготвени с много любов.

Тук може да опитате прясна риба, току що уловена от рибарниците на стопаните. Те са се погрижили и за любителите на дивечовото месо. В своето стопанство отглеждат кокошки, крави, биволи и зайци. Всеки приготвен специалитет с избрано за всеки вкус месо няма да е така вкусен, ако не се комбинира с чаша пивко вино от семейната винарна на домакините.

Вкусната храна в хотел „Звезда” е винаги разнообразна и никога не свършва. Клиентите не само облизват чинии и пръсти, но искат още и още. Един от най-предпочитаните специалитети е „Вълчи сач“, съдържащ телешки език, телешко шкембе и всичко това запечено с гъби.

Ценителите на дивеча и на ловните продукти ще останат истински изненадани, защото могат да си хапнат какво ли не. Яли ли сте скоро фазан, яребица или супа от кокошка? Ако не сте, адресът вече е ясен!

Но да спрем малко да говорим за тежки маси, обсипани с вкусни специалитети и мезета. Само ще допълним, че в комплекса предлагат и така вкусните домашни мекици с десет вида сладко, както и невероятната баница с домашно сирене и яйца.

Малко са ресторантите от този тип, където майсторите готвачи не вадят от фризера замразено от преди два-три месеца месо, а хвърлят в тигана само пресни мръвки.

За тези, които все пак няма да са все на маса, комплексът предлага СПА центъра с минерална вода, която лекува различни болести. Зима е и какво по-хубаво от това да гледате пукащите дървета в камината, да пийвате пивко вино и да си почивате в семеен хотел „Звезда”, село Съдиево.