Грандиозно представяне на Форд Мустанг ще прикове погледите на участниците във второто изложение „За туризма от А до Я“ Слънчев бряг 2016. Мащабното събитие ще се проведе на 26 и 27 април в хотел “Котва” в курортния комплекс. Това е поредната стъпка за утвърждаването на българското Черноморие като предпочитана туристическа дестинация. Организатор на изложението-договаряне е „Нанивантрейдинг“. Фирмата в лицето на Стоян Георгиев и Мими Станчева има дългогодишен опит в провеждането на изложения и конкурси.

На грандиозното изложение – договаряне „За туризма от А до Я“ Слънчев бряг 2016 и Автомобилен салон ще се проведе и тест драйв на най- новия модел на Форд-Ranger със смел дизайн, умни технологии и подобрена икономичност.

Suzuki ще представи най-новият малък автомобил с големи идеи. Автомобилът предлага уникалната комбинация от компактни външни размери, просторно купе, голямо багажно пространство, забележително нисък разход на гориво и изключителна маневреност.

Новото Suzuki Celerio поставя нови стандарти за автомобилите в най-малкия клас, защото моделът постига перфектен синтез между два на пръв поглед противоположни елементи – щедър простор и компактни размери.

Посетителите на изложението ще могат да тестват и разгледат най-новите модели автомобили на МОТО-PFOHE, Peugeot, Suzuki, Great Wall, TOYOTA, LEXUS. Освен автомобили и мотоциклети, присъстващите ще имат възможност да видят извънбордовите двигатели за лодки.

При закупуване на автомобили, ще можете да се възползвате от отстъпките, които ще Ви бъдат предоставени от фирмите на изложението.

Над 60 фирми ще представят най-новите си продукти и актуални тенденции в обзавеждането, обслужването и кулинарията. В програмата е включено виртуозното кулинарно шоу на шеф Иван Мавров – майстор-готвач на Интерхотел „България” в Бургас.

Събитието се провежда с подкрепата и партньорството на Областна администрация Бургас, METRO Кеш енд Кери България, СНЦ „Съюза на собствениците-Слънчев Бряг“, Клуб на хотелиера – Несебър, общините Бургас, Айтос, Хасково и Созопол. Те ще представят свои проекти, свързани с развитието на туризма в техните региони.

Медийни партьори на събитието са информационен сайт Gramofona.com, в-к Черноморски фар, в-к Фактор, Флагман.бг, Принтер.бг, Метро Медия Груп, Varnahot.com, както и медийните партньори на Общините, подкрепили събитието.

Заявки за участие и допълнителна информация се приемат на e-mail: nvexpo.bg@abv.bg.

Координати: “Нанивантрейдинг” ЕООД, Бургас, бул. “Стефан Стамболов“ 126 , e-mail: Лица за контакти: Стоян Георгиев – 0899 901 968, Мими Станчева – 0877 901 964.