Цветно, лятно и много уютно. Само за три години Diddi Beach се превърна в любимо място и за бургазлии, и за стотиците туристи, които са избрали плажа в Сарафово за своята почивка. Заведението се намира на морския бряг и предлага една от най-красивите гледки, за които човек може да мечтае през лятото.

Тук забавленията и добрите емоции са гарантирани още от сутринта. Diddi Beach разполага с удобна платформа, на която се провеждат тренировки по пилатес и табата. Има и фитнес уреди за най-активните.

След това можете да се освежите с невероятен коктейл, който да ви зареди с настроение за останалата част от деня. Листата с коктейли не е дълга, но за сметка на това те са така подбрани, че със сигурност ще задоволят и най-капризния вкус.

А щом сте на морето, няма как да не хапнете и морска храна. Кухнята на Diddi Beach ще ви изненада с вкусен октопод и прясна черноморска риба. Не пропускайте филетираната риба в маслен сос. Всеки, който е я е опитал я описва само с една дума – перфектна!

Нощите край морето обещават горещи емоции и добро настроение, когато са в добра компания. За това не пропускайте гръцките вечери в Diddi Beach. Още това лято тук ще можете да се забавлявате и с едни от най-популярните комеди артисти. Не случайно собствениците на заведението признават, че са успели да превърнат Diddi Beach във фабрика за добро настроение.

 

 

Снимки: Цалко Цалков