Популярният бургаски видеооператор Добромир Кръстев се е насочил към туристическия бизнес в Странджа. Кобрата, както е известен сред познатите си, дълги години беше шеф на операторите в телевизия RN. Сега се е насочил към ново поприще, става ясно от репортаж на bTV.

Кръстев е собственик на къща за гости в село Голямо Буково, община Средец. По думите му, мястото е резервирано за коледните и новогодишните празници още от август месец.

„Интересът тази година е много по-голям, отколкото предни години относно къщите за гости. Нашата къща разполага с четири отделни стаи за общо 10 души. Къщата разполага с обща кухня, банкетна зала, всякакъв вид отопление, барбекю, пещ за агне. Преди две седмици ми се обади едно момче и ми каза „давам тройно“ само и само да я наема тази къща, тя е по-хубава от това, което сме виждали на снимки“, коментира Кобрата.

Странджа е любимо място за отдих не само на хората от Бургаска област, от вътрешността на страната, но и от чужбина. Освен спокойствието и красивата природа цената за празничния пакет също е водеща – тридневният пакет е между 1500 лева и 4000 лева. Ако резервация се направи месеци по-рано, може да има отстъпка.

Източник: bTV