Сузана Бойчева

От както се помни модата, дизайнът на дрехи и стайлингът са основен интерес за винаги елегантната блогърка Сузана Бойчева. Дори и СV-то ѝ да говори друго, тя винаги е намирала начин да за занимава с дрехи. След раждането на нейната дъщеричка Алиса, Сузана казва, че стилът ѝ ориентиран към комфорта, а подборът на дрехите е важно да става бързо, както и самото обличане. Все пак тя е запазила елегантната нотка и интереса в съчетанията, а естествените материи заемат повече място в гардероба ѝ.

За снимките Сузана позира с любимата си рокля от чиста коприна. „Когато я нося се чувствам красива, стилна и уверена. Старая се да се чувствам така във всяко свое облекло и с блога си Advancedstyleadvice.com искам да насоча и другите как да постигат това“.

Преди година стилистката създава блога Advancedstyleadvice.com, в който дава съвети за личен стил. „Подбирам и пиша статиите така, че да са възможно най-ясни, полезни и интересни на дамите, които се интересуват от добрия външен вид и желаят да развият стила си. Има някои правила в облеклото, които са елементарни, но хората не знаят, че точно те са ключът към добрия стил и елегантността. В Advanced Style Advice разкривам всички тези дребни, но важни детайли“.

Фотограф на рубриката: Павлина Иванова

Искаш и ти да покажеш своя уникален стил? Запиши се за участие ТУК и спечели една от страхотните ни награди:

- Дреха или аксесоар от основния спонсор на конкурса Street Fashion of Burgas – модна къща LABARUM.
- Ваучер за маникюр от Beauty House.
- Ваучер за фризьорска услуга при Надеждица


Присъедини се към групата на конкурса във Фейбук, за да следиш новостите и да да говориш лично с участници и организатори: www.facebook.com/groups/streetcom

231
гласа

Нов коментар

captcha

Коментари (4)

коментар Десислава Захова 2019-08-02 23:04:37

Вдъхновявща!

коментар илияна иванова 2019-08-02 20:34:51

страхотна - красота, стил, имидж, интелект и невероятен индивидуален изискан подход към живота в цялото му разнообразие!!! модния стил демонстрира финеса и безупречната небрежност на жизнената и усмихната свобода с мъдрост и неподправеност:)

коментар Юлия 2019-08-02 11:11:11

Витална, интересна, ярка, интелигентна, с прекрасно утвърждаващо чувство за хумор

коментар Брилянт 2019-08-02 00:28:34

Класа и естествена красота! А снимките са УАУ!