Маргарита Кръстева

Маргарита е новият участник в Street Fashion. Тя е на 23 години, а за себе си казва, че е щастливо омъжена от две години и обича разходките със съпруга си в Морската градина. Маргарита е едно изключително симпатично миньонче, висока е 152 см. И няма нищо против да се забавлява с приятели.

За да станеш част от Street Fashion можеш да направиш като Маргарита и да ни изпратиш свои снимки през бутона „Участвай“ в сайта. В този случай трябва да знаеш, че че според българското законодателство, собственикът на снимките е техният автор.

Затова няма да бъдат публикувани снимки, които не сте заснели сами, както и снимки със запазен знак. Ако искате да използвате снимки, заснети от професионален фотограф е нужно той да се свържи с нас, за да даде разрешение снимките му да бъдат публикувани в сайта!

Можеш обаче да се свържеш и с нашия професионален фотограф Павлина Иванова. Как? Запиши се за участие ТУК и спечели една от страхотните ни награди:

- Дреха или аксесоар от основния спонсор на конкурса Street Fashion of Burgas – модна къща LABARUM.
- Подарък от моден бранд ИвкаS и Red carpet Beauty house 
https://www.instagram.com/ivkasart/
-  Михаела Стойкова, основател на проект #beautyandhealthbyMisha и независим партньор на #Oriflame
- Ваучер за фризьорска услуга при Надеждица

Присъедини се към групата на конкурса във Фейбук, за да следиш новостите и да да говориш лично с участници и организатори: www.facebook.com/groups/streetcom

11
гласа

Нов коментар

captcha

Коментари (0)

Няма коментари