Поредно натоварено състезание за бургаските борци от клуб „Черноморец-Бургас“. Държавното лично първенство в Сливен приключи с няколко медала.

Със злато в категория „Юноши“ се окичиха Христо Ташев категория 74 кг. и Петър Михов категория 79 кг. Сребърен медал извоюва Стоян Йорданов категория 125 кг. Ерол Галип в категория 65 кг. взе петото място при юношите.

Голяма изненада със своите впечатляващи умения направи Петя Либчева категория 53 кг. Тя извоюва първото място и бе обявена за най-атрактивна състезателка.

Това съобщи за Gramofona.com Илиян Стефанов, един от треньорите на спортния клуб. Трето място при девойките спечели и Ивета Бойнова в кат. 72 кг. Техният ментор Кирил Димитров е много горд с постигнатите резултати.

Тримата треньори на юношите Мариян Тодоров, Мариян Пучеджиев и Илиян Стефанов са изключително доволни от постиженията на състезателите и очакват до края на годината броят на медалите за клуба да се увеличи многократно.

Президентът на „Черноморец-Бургас“ Стефан Георгиев пожела на всички борци още по-добри резултати на летния шампионат, който ще се проведе в Бургас през март.