Национално Сдружение „Младежки глас“, с партньорството на Тракийско дружество „Странджа” – Бургас, Гората.БГ, Българска федерация по УШУ и Спортен клуб “Бей Син” - Бургас организират залесяване на дървета под мотото „Посади дръвче – дари живот”. Събитието се осъществява със съдействието на Община Бургас.

Мероприятието за засаждане на дръвчета ще се проведе на 16.05.2021 г. /неделя/ от 14:00 часа в парк "Минерални бани" кв. Ветрен.

Организаторите са планирали залесяване с 20 броя дръвчетата. За всеки посетил или включил се в събитието ще има подарък изненадата. Подходящо е за деца и всички любители на природата.

„През годините направихме редица инициативи за облагородяване на природата с нови обитатели и това събитие днес е поредицата от нашите действия за опазване на околната среда. Нашето мото е обичаме гората, защото тя ни дарява с най-важното за нас хората - живот. Всички гости и граждани на Бургас са добре дошли да засадят дърво с нас” споделя Стиляна Атанасова, част от организаторите.

Събитие в социалната мрежа:

https://www.facebook.com/events/817956462486380