10 стотни разделиха Жанет Ангелова от подобряването на 23-годишен рекорд. Това стана по време на Държавното първенство по плуване за мъже и жени, което се проведе в София през изминалия уикенд. 16-годишната Жани изплува 400 м кроул за 4:21.60, а рекордът в дисциплината е 4:21.50.

След дългата епидемична обстановка и малкото време за подготовка в басейна, дойде ред и на поредица състезания, в които отборът на „Акулите“ се доказа не само като най-добрия в Бургас, а и като един от водещите в България. За успеха на отбора в София освен Жани спомогнаха още Бианка Христова, Вероника Тодорова, Нуколай Сандев и Михаил Георгиев.

Състезателите на „Акулите“, родени 2007/2008 г., също се отличиха по време на държавното първенство за тяхната възраст. То се проведе през изминалия месец в гр. Сандански. При конкуренцията на 64 клуба от цялата страна, отборът на „Акулите“ - Бургас зае 2-ро място при момчета и 3-то при момичетата. 

Успехите на „акулите“ обаче не спират до тук. Два златни, пет сребърни и два бронзови медал извоюваха малките плувци на СК „Акулите” по време на Международния турнир „ATON CUP“, който се проведе във Варна, също през изминалия уикенд. В конкуренцията на състезатели от 4 страни малките акули, водени от братята Явор и Иван Ангелови, завоюваха 9 медала, като загатнаха за бъдещите резултати на идващото поколение.

Сред младите надежди на бургаския клуб, спомогнали за успеха на отбора, са Гергана Николова, Kалоян Петров, Йоана Мермеклиева, Виктория Динева, Константин Динев,Моника Цвяткова, Борис Георгиев, Никола Митев, Стела Ставрева, Мартин Барбазов, Николай Стоев, Далия Атанасова, Жанет Янева, Сияна Будакова, Aлександър Георгиев, Tодор Семов, Aнтон Кралев, Aлиса Джин, Moника Колева, Maрия Симова, Илиян Димитров, Teодор Атанасов, Toдор Тороманов, Maксим Николов, Koстас Вълчев, Стануслав Каишев, Дария Демирева.