Китайски магнат е решил, че може да отдели 5 милиона паунда, за да закара 2500 души от своя екип на безплатна почивка в Испания. Ли Жинуян е наел 20 самолета, 4 високоскоростни влака, 1650 стаи и 70 треньора.

Хората посетили слънчевите курорти на Мадрид, Барселона и Толедо. Ли дори решил да заведе служителите си по моловете и да плаща смело за всичко, което са поискали. Милиардерът плащал за абсолютно всичко и дори уредил разходка до двореца в Мадрид.

Мъжът е избран за един от най-влиятелните предприемачи в Китай и се развива стабилно в биотехнологиите, логистиката, финансите, недвижимите имоти, електронният бизнес, образование и туризъм. Състоянието му наближава сумата от 5.6 милиарда. Той се нарежда на 33-то място в Китай по богатство.

 Миналата година, мъжът изпраща 6400 служители на 4-дневна почивка във Франция. По време на почивката, служителите успяват да влезнат в книгата на Гинес, изписвайки фраза с тяло: "Tiens' dream is nice in Cote D'Azur.". Френската почивка е включвала уредена разходка до Лувъра и посещение на Moulin Rouge шоуто. Милиардерът идва от много скромно семейство и започва да работи на 16 години. Все още смята, че най-важното съобщение до неговия екип е "Благодарността е ключът към живота".

 

Източник: 24chasa.bg

Снимка: metro.co.uk