Последните няколко години в света на музиката бяха особено вълнуващи. Успяхме да видим много сериозните изпълнения на Поли Генова, нейната значително по-млада колежка от детския конкурс - Крисия, също успя да постигне значителни успехи и с това започнахме да си мислим, че дежурно всяка година ще влизаме в топ 3 на конкурса.

Когато стана ясно, че Поли няма да повтори своето желание и няма да се завърне още един път, Кристиян Костов се появи на сцената и до последно се движеше смело към върха, особено след като музиката и текста бяха подготвени от много сериозно музикално лице - Джоасим Персон.

Разбира се, изненадата дойде от друг участник, който се постара да разкрие друга история и за пореден път наградата се изниза през пръстите на родния представител. И така дойде време за следващия конкурс и имахме нужда от нов участник. Благодарение на музикалните риалити формати, участници за европейска песен можехме да намерим много бързо. И така, най-вероятно ако сте заглеждали поне един от форматите, най-вероятно сте попаднали на името Виктория Георгиева.

Оказа се, че скромната млада дама има сериозен глас и талант, който не донесе победа в риалитито, но това не е подействало обезкуражаващо. Виктория записа няколко песни, а много скоро директорът на БНТ - Емил Кошлуков обяви, че именно тя е избрана, за да представя страната ни.

Има и една друга подробност, същият изрази притеснения, че Виктория най-вероятно ще спечели състезанието и тогава ще трябва да се строят нови съоръжения, защото по правило България трябва да бъде домакин следващата година.

Интересен факт е, че в първите си телевизионни изяви младата дама заяви, че се притеснява изключително много да бъде на сцена. Сега притесненията ги няма и родната, както и световната публика получи възможност да чуе песента, която до този момент се смята за абсолютен фаворит, детронирайки останалите 40 участници. След обстоен анализ на експертния сайт за анализ на букмейкърите - Efirbet, забелязваме целокупното мнение и изненадата, че те очевидно намират страст дори в музикалните състезания Виктория да бъде на челна позиция в надпреварата и да има сериозни възможности да спечели нещо много по-вълнуващо от музикален формат.

Нейната песен може да постави страната на музикалната карта и също така да я покаже като истинска европейска столица, каквато би трябвало да бъде, особено с такива музикални претенденти. Подозираме, че много скоро ще разберем коя страна е успяла да открие правилната рецепта, но отново напомняме, че количеството букмейкъри е изключително красноречиво, давайки цели 12 % шанс при разпределени на 41 участници.

Макар и музиката да не обича особено математиката, както и обратното, трябва да сме сигурни, че мнението изобщо не е случайно. Да не забравяме, че през март можехме да чуем таланта  ѝ онлайн от домашна среда и още тогава стана ясно, че певицата има сили и за много повече от турнири като Евровизия, но всяко изпитание изисква време за подготовка, а сега и малко повече търпение, а след това ще видим дали букмейкърите наистина разбират от музика. 65-ото издание на Евровизия предстои и трябва да напомним, че участниците вече са картотекирали своите изпълнения, следователно никой няма да променя своето изпълнение и също така локацията продължава да бъде Ротердам - Холандия.