Сузанита, дъщерята на Орхан Мурад, роди първото си дете. Певицата сподели на стори в Instagram кадри от раждането, от които стават ясни и още подробности. Бебето се казва Матиас, тежи 3.600 и е напълно здравичко, както и майката.

По-рано скандалната изпълнителка сподели, че през цялото време е искала естествено раждане. "Нямам против цезеровото, но то трябва да е само тогава, когато има нужда. Вече се е превърнало в мода как раждаш, това не е ок", каза още Сузанита в Instagram.

"Добре дошъл на този свят, Матиас! Думите няма да стигнат да изразя всичко това което чувствам. Искам да ти благодаря скъпа моя, че ме дари с най-прекрасното момченце. Обичам ви и двамата с цялото си сърце и нищо на света не е по-ценно за мен. Благодаря на целия екип в болница “АГ Селена”. Благодаря ти Господи за всичко!", написа таткото в Instagram. С

узанита и Марк Славов имаха доста проблеми в началото на връзката им. Двамата дори се разделиха за кратко, за което Сузанита сподели в Instagram. Малко по-късно певицата сподели, че с Марк все пак са изгладили проблемите и са се събрали отново, за да отгледат заедно детето си. Името на Матиас означава "Дар от Бога".

 

Източник: Novini.bg