Бургазлийки са едни от най-красивите българки и това е факт, който никой не може да оспори (най-малкото в Бургас, защото освен красиви бургазлийки, тук изобилства и от нацепени батки, а те твърдо защитават територията си).

Момичетата край морето имат и визията, и модния усет да изглеждат актуално, да са атрактивни, че дори и провокативни. Кратка разходка по улиците на Бургас ще ви докаже, че понятието Street Fashion тук има свой собствен смисъл и облик. А точно това търсим и ние.

Знаем, че ще е трудно да решим коя е най-красивата. За това пък искаме да намерим тази бургазлийка, която знае какво е актуално, намерила е тънката граница, свързваща модното и удобното, без да се подчинява на практичното. Искаме да открием тази, която всеки би поставил на Street Fashion пиедестала и да каже: Това е!

И за да не ни обвинят в криворазбран сексизъм няма да пренебрегнем и онзи митологичен образ на бургазлията. Дали ще е в неизменния си Адидас, или в офис костюм, няма значение. Този път той може да мери сили срещу нежната половина на града, защото ние търсим Street Fashion иконата на Бургас.

 

Искате да участвате?

Ако искате да се борите за приза Street Fashion има само едно условие - необходимо е да сте навършили 18 години и да се разхождате по улиците на Бургас.

Как?

Изпратете ни снимки и кратка информация за Вас. Снимките трябва да са направени в Бургас. Покажете как дефилирате по бургаските улици или как отпочивате в Морската градина. Запознайте ни с Вас, пишете ни:

-      какво е вашето хоби?

-      какви дрехи обичате да носите?

-      имате ли модни предпочитания или разчитате на усета си и не се замисляте какво ще облечете?

-      робувате ли на модни марки?

Можете да участвате директно на страницата на нашия проект – чрез бутона „Участвай” или на пощата ни: [email protected] 

Етапи

Победителите се избират от Вашите гласове и от Жури в състав Елена Георгиева и Надежда Петкова. Именно те ще коментират участниците в конкурса.

Седмичен победител – Всяка седмица се публикуват снимки в сайта. След гласуване се оформя класиране и победителят печели награда.

Месечен победителВ последната седмица на месеца има гласуване само за нашите Седмични звезди. Натрупалият най-много гласове става Месечният ни победител.

 

Гласуване

На всяка снимка на участниците в Gramofona.com има възможност да покажете предпочитанията си като натиснете бутона Гласувай!

Награди

Няма значение дали сте от Бургас, но наградите се получават тук.

Седмична - Ваучер за маникюр

Месечна – Туника за жените и аксесоари за мъжете от модна къща Labarum

 

Така че, момичета и момчета, дерзайте! Призът Street Fashion икона на Бургас може да бъде ваш.