В понеделник в ефира на bTV тръгва "Вечерното шоу на Николаос Цитиридис". Предаването замества шоуто на Слави Трифонов, а от телевизията не само, че не крият това, но и всячески подсказват, че вече са намерили заместник на Трифонов и всички в медията са доволни от този факт.

Трифонов обаче никога не е оставял последната дума на опонента си. Докато в bTV изчисляват колко души ще съберат в понеделник вечер пред телевизорите, от 7/8 ТВ разпространиха съобщение за едно по-различно шоу на Слави Трифонов.

Специален гост във "Вечерното шоу на Слави Трифонов" в понеделник ще бъде невероятният Димитър Рачков, пише в съобщението. "Дали за първи път ще видим Краси Радков и Димитър Рачков един до друг? Какво ще поиска Рачков от Слави и кой от двамата ще е господар на ефира ще видим в понеделник от 22 часа", обявиха от 7/8 ТВ.

В чий ефир ще се озове Димитър Рачков е една от най-коментираните теми в последните месеци. Смяташе се, че той може да замести Слави Трифонов в bTV, коментираше се и дали „Господари на ефира“ няма да заемат мястото на „Шоуто на Слави“. Със сигурност зрителите ще получат интересни отговори в понеделник вечер и ще прехвърлят вниманието си между двете предавания.