Снимка на Том Круз от последната му почивка в Майорка предизвика доста коментари в социалните мрежи. Актьорът е заснет само по шорти и изненадващо получи доста критични коментари. Част от потребителите го критикуват за увисналия корем и го съветват да ходи по-често във фитнеса.

Всъщност 61-годишният актьор тренира по шест пъти в седмицата и сам изпълнява каскадите във филмите си. Въпреки възрастта си, той все още може да се похвали със завидна преса, напомнят неговите най-верни почитатели.

Спортът е важна част от живота на Том Круз. Той набляга както на тежестите, така и кръговите тренировки. Актьорът кара велосипед, занимава се с бокс, фехтовка, каяк и скално катерене.

От години се придържа и към нискокалорийна диета, като употребява около 1500 калории на ден. За човек с неговата физическа активност това е доста малко, отбелязват специалисти.

В менюто му попадат пилешко, яйца, риба и плодове. Круз е ограничил максимално въглехидратите в храната си, защото смята, че глюкозата влияе лошо на мускулите му.

 

Източник: Woman.ru