Със сигурност сте чели за горещите австралийски пожарникари, които позират за благотворителен календар и преобръщат сърцата на хиляди момичета по света. Не един и двама секси полицая са предизвиквали жените да попитат „Колко лоша трябва да съм, за да ми сложи белезниците?“

Е, сега Норвегия вдигна летвата със собствен претендент за най-горещ мъж в униформа. Запознайте се с Ласе Матберг, 30-годишен лейтенант в Кралския норвежки флот. Ласе е висок 201 см. , дългокос и брадат и вече се е сдобил с прозвището Викинг в социалните мрежи. Ласе изглежда сякаш някой учен е комбинирал гените на бог Тор и Леголас.

Само за една година неговите последователи в Instragram от 500 са нарастнали на над 100 000. Виртуалната слава на сакндинавския красавец обаче си има и негативните страни. Самият лейтенант признава, че в последно време коментарите под неговите фотоси варират от неуместни до откровено обсесивни. Напористи почитателки му предлагат брак, а по-практичните заявяват, че се нуждаят единствено от норвежките му гени.

 

Източник: Metro.co.uk; TheLocal

Снимки: Instragram