Знаете ли, че има българска компания, която е лидер в производството на казино игри в световен мащаб? Това е Euro Games Technology, чиито продукти обикалят наземни зали и онлайн казина. Сред най-известните разработки на студиото е супер хот 40, която ще разгледаме в детайли, заедно с някои от останалите слотове.

Причините за покачващия се интерес към EGT игрите са много – бързи залози, повече възможности за печалба, бонус нива и премии. Добавен е специален режим с 4 джакпота, активиращ се на случаен принцип. Ако вярвате в късмета си и искате да се борите за реални печалби, опитайте някоя от долупосочените ротативки.

История на Euro Games Technology

EGT е сред най-успешните компании в България, класирайки се на 11-о място в престижната класация “Топ 300 бизнес лидери”. Разполага с над 25 офиси в цял свят, като централният е базиран в София. Може да се похвали с персонал, включващ близо 2100 служители, и с лицензи в над 85 юрисдикции.

Всичко започва през далечната 2002 г., когато Euro Games Technology получава лиценз от държавната комисия. Създадена е първата игра – Gladiator, а година по-късно е пуснат цял сет – “Classic Blend”. Машините на разработчика бързо обикалят физическите казина в България, а след това намират приложение и в онлайн индустрията. Отворени са офиси на фирмата в Киев, Букурещ, Будапеща, които подпомагат развитието на EGT на световния пазар.

В наши дни студиото е разделено на три дъщерни компании. EGT Digital се занимава с производство на готови решения за онлайн букмейкъри и казина. EGT Multiplayer създава софтуери за игри на живо, докато EGT Interactive произвежда слот машини за физически и онлайн бизнеси. В портфолиото на провайдъра присъстват над 200 заглавия, а ето кои са най-търсените сред тях.

40 супер хот

Плодова слот игра, радваща се на голяма популярност в България. Има няколко причини за това: RTP около 95.80%, редовни печалби, джакпоти и приятен дизайн. Добавени са елементи като грозде, портокал, череша и диня, които генерират регулярни комбинации. “Седмицата” изпълнява ролята на заместващ символ (Wild), докато “звездата” е скатер и носи печалба до 500х.

40 Burning Hot

Още една слот машина на плодова тематика, която намира приложение в 80% от онлайн казината у нас. Няма специални бонус режими, освен опция за дублиране на спечеленото и мистери джакпот. На централните три рила е възможно да се появи уайлд (детелина), който се разпъва на всички позиции. Вариацията на слота е в средни нива, докато процентът на изплащане варира около 95.93%.

Rise of Ra

Заслужава си да опитате слота Rise of Ra, ако сте любител на историите за Древен Египет. Играта на EGT Interactive има висока възвръщаемост и ще Ви спечели с безплатни завъртания. Те се активират при попадане на три скатера измежду риловете и са придружени от множител х3. Има джокер символ (скарабей), който заменя липсващите символи на линия и носи най-висок коефициент на изплащане при 5-кратна поява.

Shining Crown

Блестящата корона, която всички искат да откраднат! Играта е подобна на гореописаните плодови слотчета, но има по-малко линии – 10. Това дава възможност на потребителите да участват с ниски залози, като е наложен лимит от 0.10 лв. на завъртане. В слота присъстват 2 скатера, но няма режим с Free Spins. Вградена е опция за удвояване на ниските печалби, както и мистери джакпот с четири натрупващи се премии. RTP процентът на Shining Crown е над 96%, докато волатилността е в средни граници.